Veel gestelde vragen

De meeste mensen werken tot hun pensioenleeftijd. Als u dat anders wilt gaan aanpassen en wel een kans wilt maken op een mooi en stabiel rendement, jaar in, jaar uit. Dan is een 1 op 1 traject zeker iets voor u. Lees onze website goed door en verdiep je in de materie. Dit kan bijvoorbeeld via video’s op het internet, bijvoorbeeld ons YouTube kanaal. 

Een 1 op 1 traject is op maat gemaakt en geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Het 1 op 1 traject wordt gemaakt door John Beijer en zijn team en dat zijn professionelen beleggers met meer dan 30 jaar ervaring.

Een 1 op 1 traject is  te volgen via een pc/laptop, tablet of je telefoon. Daarnaast is het enige wat je nodig hebt een internetverbinding.

Ja, we bieden ondersteuning via e-mail en telefoon voor vragen en verduidelijkingen over de inhoud. In de community kunt u uw vragen ook stellen.

Een 1 op 1 traject omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder beleggingsstrategieën, moneymanagement, marktanalyse en praktische tips. Je leert essentiële vaardigheden die nodig zijn om uw beleggingen te laten renderen.

Zeker! Een consult bevat geavanceerde modules die dieper ingaan op complexere strategieën en analysemethoden om ervaren beleggers verder te helpen.

Zeker, als ondernemer kun je de kosten in mindering brengen en de betaalde BTW terugvorderen.

Onze ‘Gouden Tips’ zijn het resultaat van twee decennia ervaring in de handelssystemen industrie. We combineren John Beijer’s diepgaande marktkennis met geavanceerde algoritmische handelsmodellen. Dit zorgt ervoor dat onze tips niet alleen gebaseerd zijn op bewezen beleggingsstrategieën, maar ook geoptimaliseerd zijn voor de hedendaagse snel veranderende financiële markten.

Eén zet naar financiële vrijheid: Begin hier.

Stel je eens voor: je bent slechts één investering verwijderd van een toekomst vol vrijheid, vermogen en financiële rust. Na een persoonlijk 1-op-1 consult zul je ontdekken hoe je een stabiel en prachtig rendement kunt behalen, zelfs in de meest uitdagende marktomstandigheden, of deze nu stijgen, dalen of zijwaarts bewegen. Laat ons je begeleiden naar financiële welvaart en gemoedsrust. De eerste stap naar jouw financiële succes begint hier.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wij helpen je graag verder! Ons team van experts staan voor je klaar en helpen je graag verder.
Heb je een vraag over onze 1 op 1 consult of iets anders?
Mail ons dan even via info@johnbeijer.nl of maak gebruik van het onderstaande contact formulier.