NRTO

De kunst van geavanceerd handelen

Bij John Beijer geloven we dat succesvol handelen voortkomt uit een combinatie van expertise, innovatieve technologie en een persoonlijke aanpak. Onze werkwijze combineert geavanceerde algoritmen met diepgaande marktkennis om optimale handelsstrategieën te vormen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector hebben we een gestructureerd proces ontwikkeld dat zowel beginners als ervaren beleggers bijstaat in hun handelsreis.

JohnBeijer.nl is onderdeel van Agro Nieuwmarkt B.V. en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam in het Handelsregister onder KvK-nummer 36006502.

Vestigingsadres van Agro Nieuwmarkt B.V.:

Keizersgracht 391a, 1016 EJ te Amsterdam

U kunt ons bereiken via:

Telefoonnummer: 020-2480577

E-mail: info@johnbeijer.nl

Trading Info online B.V.

is aangesloten bij De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

Dit is een dochteronderneming van Agro Nieuwmarkt B.V.

De leden van de NRTO leveren dagelijks hun bijdrage aan de ontwikkeling van talenten, van jongeren en volwassenen. Daarnaast zijn onze leden sparring partner voor bedrijven op het gebied van leren en ontwikkelen. De brancheorganisatie NRTO en zijn leden rekenen het tot hun verantwoordelijkheid om normen vast te leggen met betrekking tot het gedrag van zijn leden.

Doel van de NRTO gedragscode is daarmee een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en de bevordering van deskundigheid en betrouwbaarheid van de leden. Deze gedragscode geldt ook voor onderaannemers en samenwerkingspartners van NRTO-leden die namens hen diensten leveren. De gedragscode functioneert daarbij als een visitekaartje van de branche.