Over mij

John Beijer

John Beijer heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector en is een professionele handelaar gespecialiseerd in aandelen en hefboomproducten zoals opties, turbo’s en futures.

Hij bracht het handelen via algoritmes naar Nederland in het midden van de jaren negentig. In de afgelopen jaren is hij meerdere keren genomineerd als beste beursexpert voor de Gouden Stier en de Cashcow Award.

Vandaag de dag zet hij zijn meer dan 30 jaar gespecialiseerde ervaring in voor een unieke 1-op-1 consultatiebenadering, waarbij op maat gemaakte oplossingen worden geboden die zijn afgestemd op individuele handelsbehoeften.

Dit komt zowel nieuwkomers als marktveteranen ten goede. Terwijl het handelslandschap blijft evolueren, blijft onze consultancy standvastig in haar missie: innovatieve en betrouwbare handelssystemen, tips en strategieën leveren aan u als klant.

Gouden Tips voor slim beleggen

Duik diep in de schatkist van onze handelservaring. Met dertig jaar in de handelssystemen branche heeft John Beijer een schat aan kennis verzameld, die essentieel is voor elke belegger.

Of het nu gaat om het identificeren van opkomende markttrends of het benutten van algoritme-gedreven handelssignalen, onze ‘gouden tips’ zijn ontworpen om je beleggingsstrategie te verfijnen en je rendement te maximaliseren. Bekijk hier John zijn Gouden Tips op de BeleggersFair.

0 +
Jaar ervaring op de financiële markten
1 %
Tevredenheidsgarantie
0 +
Beleggers van educatie voorzien
0 +
Jaar partner van toonaangevende financiële instellingen

Klaar voor vertrouwd beleggen?

Vertrouw op onze dertig jaar ervaring. John Beijer is uw kompas in het financiële landschap, waarbij we zorgen voor de juiste kennis voor een versterkte portefeuille zonder de hoge risico’s.